Personvern og databeskyttelse

5. desember 2010 Del Tweet Pin E-post Yum 0 Andeler

Oppdatert 5. januar 2020


Chili Pepper Madness verdsetter og beskytter ditt privatliv.

Denne policyen forklarer når og hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker den, betingelsene under hvilke vi kan røpe den til andre og hvordan vi holder den sikker.

Vi kan endre denne policyen fra tid til annen, så sjekk innimellom denne siden for å sikre at du er fornøyd med endringer. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i å være bundet av denne policyen.

Eventuelle spørsmål angående denne policyen og våre retningslinjer for personvern bør sendes via e-post til mike@chilipeppermadness.com.


Hvem er vi?

Chili Pepper Madness er et oppskriftssted drevet av Mike Hultquist, din gourmet chilihead-venn. Vi spesialiserer oss på enkle, tilgjengelige oppskrifter med et krydret spinn.

Hvordan vi samler inn informasjon om deg

Informasjon samles inn via loggfiler, informasjonskapsler, legger igjen kommentarer på nettstedet, kjøper et produkt eller abonnerer på vårt nyhetsbrev.


Hvilken informasjon samler vi om deg

Vi samler inn informasjon om ditt navn, e-postadresse, nettsted (hvis du legger igjen dette i en kommentar), IP-adresse og sidene du besøkte og når du besøkte dem på nettstedet.

All finansiell informasjon blir samlet inn via PayPal som ikke beholder noen økonomisk informasjon når transaksjonen er behandlet.


Hvordan og hvorfor vi sporer besøket ditt

Som de fleste nettsteder rundt om i verden bruker vi Google Analytics (GA) til å behandle informasjon om antall besøkende på nettstedet vårt og deres oppførsel.

Vi bruker denne informasjonen for å registrere antall personer som bruker Chili Pepper Madness og for å forstå bedre hvor du oppdager nettstedet vårt (fra sosiale medier, google eller et annet nettsted) og hvordan du bruker det, samt for å se hvordan folk beveger seg gjennom hele nettstedet.

GA registrerer ditt omtrentlige sted ned til bynivå, typen enhet du bruker f.eks. Mobil eller tabell, navn på enhet f.eks. iPad eller Samsung Galazy osv…, operativsystem f.eks. Windows 10 eller iOS og nettleser f.eks. Firefox eller Chrome. Ingen av disse dataene kan brukes til å identifisere deg.

Google registrerer IP-adressen din, men vi har ikke tilgang til denne informasjonen, og den endrer den slik at du ikke kan identifiseres spesifikt bare det området du befinner deg i.


Google Analytics-demografi

Vi er opptatt av å sikre at nettstedet vårt inneholder innhold som er verdifullt og nyttig for leserne våre.

For å hjelpe oss med dette har vi implementert funksjonene for Google Analytics-demografi og interesserapportering på nettstedet vårt.

Disse verktøyene lar oss gjennomgå anonyme data angående kjønn, alder og interesser til besøkende på nettstedet og tilpasse nettstedets innhold for å bedre reflektere deres behov.

Selv om denne informasjonen blir samlet inn via Google-annonseinnstillingene dine, blir den ikke gitt oss i et personlig identifiserbart format. Dette betyr at vi ikke kan identifisere hvilken informasjon som er om deg, og vi vil ikke prøve å finne ut av det.

Du kan velge bort Google Analytics for visningsannonsering og tilpasse annonser i Google Displaynettverk ved hjelp av Google-annonseinnstillingene eller via Google Analytics bortvalg av nettleser.

For å gjøre dette bruker Google Analytics en & cookie-cookie & rdquo; på maskinen din kan du lese mer om informasjonskapsler nedenfor.

Legg igjen en kommentar på siden vår

Vi i Chili Pepper Madness, vi elsker det når du kommenterer oppskriftene og arbeidene våre.

For å legge igjen en kommentar kan du legge igjen den anonymt eller legge igjen navn, e-postadresse, nettsted og kommentar.

Vi bruker bare denne informasjonen for å identifisere deg som kommentarprodusent og gir ikke denne videre til noen tredjepart.

Din e-postadresse vil aldri vises i kommentarfeltet på nettstedet.

Din informasjon forblir i databasen med mindre vi fjerner den eller artikkelen er fjernet fra nettstedet.

Du kan be om at vi når som helst sletter kommentaren og fjerner informasjonen. Send oss ​​en e-post på mike@chilipeppermadness.com for å be om dette.

Hvis du er under 16 år, må du få foreldrene dine tillatelse før du legger igjen en kommentar.

VIKTIG: I kommentaren din bør du unngå å legge igjen informasjon av personlig art, og det anbefales at du gjør dette på ethvert nettsted du kommenterer.

Abonnent Nyhetsbrev

Hvis du velger å bli med i et av våre vanlige nyhetsbrev via et påmeldingsskjema på Chili Pepper Madness, er e-postadressen din påkrevd slik at du kan få tilsendt e-postene. Vi ber også om fornavn selv om dette ikke er nødvendig, slik at vi kan adressere deg personlig i vår ukentlige e-post.

Dine data blir samlet inn og deretter sendt til vår e-posttjenesteleverandør, Mailchimp.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevene våre ved å bruke avmeldingslenken nederst i e-posten, eller du kan sende oss en e-post på mike@chilipeppermadness.com og be om å bli fjernet. Forsikre deg om at du bruker den samme e-postadressen som du mottar e-postene fra for å gjøre dette.

Innenfor e-posttjenesteleverandøren bruker vi koder for å spore sidene du besøker og handlinger du tar i e-postmeldingene, slik at vi kan tilby en mer personlig e-posttjeneste til deg.

Vi sender e-post 1 - 3 ganger i uken og prøv med å spore disse så relevante for deg som mulig. Fra tid til annen kan vi inkludere kampanjer for produkter.

Hvis du har abonnert på og mottatt et av våre gratis produkter, blir e-posten din med lenken sendt via Postmark en tredjepartsapplikasjon, din e-postadresse, navn og informasjonen om e-posten blir beholdt i 45 dager og deretter blir informasjonen din slettet automatisk.

Detaljer som vi har, inkludert ditt navn, e-postadresse og hvor du har besøkt, vil aldri bli gitt videre til en tredjepart.

Når du kjøper fra Chili Pepper Madness

Hvis du har foretatt et kjøp fra vår e-butikk, lagres informasjonen du oppgir av butikkdatabasen vår.

Alle betalinger skjer via PayPal som ikke har noe økonomisk informasjon når transaksjonen er behandlet.

Opplysningene inneholder navn, e-postadresse, IP-adresse og PayPal e-post. Vi kan slette denne informasjonen på forespørsel, men av økonomiske og juridiske årsaker beholdes kopier av fakturaene.

Produkter som selges via tilknyttede selskaper samler inn og beholder sine egne data. Vi har ikke tilgang til ditt navn eller e-postadresse som en del av dette.

Vennligst se retningslinjene for personvern og databeskyttelse for mer informasjon om hvordan de samler inn og behandler dine personopplysninger.

Annonser på Chili Pepper Madness

Vi bruker tredjepartsannonser på Chili Pepper Madness for å støtte nettstedet vårt.

  • Mediavine

Noen av disse annonsørene kan bruke teknologi som informasjonskapsler og nettfyr når de annonserer på nettstedet vårt, som også vil sende disse annonsørene (for eksempel Google gjennom Google AdSense-programmet) informasjon, inkludert IP-adressen din, Internett-leverandøren din, nettleseren du pleide å besøk vår side, og i noen tilfeller, om du har Flash installert.

Dette brukes vanligvis til geografisk målretting (viser Chicago eiendomsannonser til noen i Chicago, for eksempel) eller viser visse annonser basert på bestemte nettsteder som er besøkt (for eksempel å vise matlagingsannonser til noen som besøker kokeplasser).

For innbyggere i det europeiske økonomiske området

Hvis du er bosatt i et land i Det europeiske økonomiske området (EØS), har du under GDPR og gjeldende databeskyttelseslover rettighetene, blant annet til å få tilgang til dine personopplysninger, få oss til å slette dem og / eller begrense dens ytterligere behandling. Hvis du ønsker å få tilgang til eller slette dine personlige data (hvis noen) vedlikeholdt av oss eller Mediavine relatert til annonsering på nettstedet, kan du kontakte Mediavine på publishers@mediavine.com. Hvis du ønsker å se en liste over annonseringspartnerne vi samarbeider med eller endre hvilken av disse partnerne som sporer oppførselen din ved hjelp av informasjonskapsler, klikker du på ikonet for annonseinnstillinger. (Tilgjengelig i EU.)

Visningsannonser

Nettstedet bruker Mediavine for å administrere all tredjepartsannonsering på nettstedet. Mediavine serverer innhold og annonser når du besøker nettstedet, som kan bruke informasjonskapsler. Mediavine kan samle inn IP-adresser og beliggenhet for å vise personlige annonser. Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen og vite valgene dine om å melde deg av eller velge bort denne datainnsamlingen, kan du gå til http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.

kjeks

& Ldquo; kapsler & rdquo; er små koder som vi bruker for å spore din bruk av nettstedet vårt og gi den best mulige opplevelsen for deg.

Spesielt bruker vi dem til

  • Kommentarsystemet vårt slik at du ikke trenger å alltid oppgi detaljer
  • Samle data som en del av Google Analytics slik at vi kan se hvem som har besøkt nettstedet vårt

Du kan velge å deaktivere eller selektivt slå av våre informasjonskapsler eller tredjeparts informasjonskapsler i nettleserinnstillingene, eller ved å administrere preferanser i nettleseren din.

søt hvitløksaus oppskrift

Dette kan imidlertid påvirke hvordan du kan samhandle med nettstedet vårt, så vel som andre nettsteder. Dette kan inkludere manglende evne til å logge på tjenester eller programmer, for eksempel å logge på fora eller kontoer.

Google, som tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler for å vise annonser på www.chilipeppermadness.com.

Googles bruk av DART-informasjonskapselen gjør det mulig å vise annonser til brukere basert på deres besøk på www.chilipeppermadness.com og andre nettsteder.

Du kan velge bort bruk av DART-informasjonskapselen ved å gå til Googles personvernregler for annonse og innholdsnettverk på følgende URL - https://policies.google.com/technologies/ads

Loggfiler

Som mange andre nettsteder, Chili Pepper Madness bruker loggfiler. Disse filene logger bare besøkende til nettstedet - vanligvis en standard prosedyre for hosting selskaper og en del av hosting service analytics. Informasjonen inne i loggfilene inkluderer IP-adresser, IP-adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato / tidstempel, henvisnings- / exit-sider, og muligens antall klikk. Denne informasjonen brukes til å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelse rundt området og samle demografisk informasjon. IP-adresser og annen slik informasjon er ikke koblet til informasjon som er personlig identifiserbar.

Vår bruk av informasjonskapsler

En cookie er en fil som inneholder en identifikator (en streng med bokstaver og tall) som sendes av en webserver til en nettleser og lagres av nettleseren. Identifikatoren blir deretter sendt tilbake til serveren hver gang nettleseren ber om en side fra serveren. Informasjonskapsler kan være enten & ldquo; vedvarende & rdquo; informasjonskapsler eller & ldquo; økt & rdquo; informasjonskapsler: en vedvarende informasjonskapsel lagres av en nettleser og vil forbli gyldig til den angitte utløpsdatoen, med mindre den blir slettet av brukeren før utløpsdatoen; en økt-informasjonskapsel, derimot, utløper på slutten av brukerøkten, når nettleseren er lukket. Informasjonskapsler inneholder vanligvis ikke informasjon som personlig identifiserer en bruker, men personlig informasjon som vi lagrer om deg kan være koblet til informasjonen som er lagret i og hentet fra informasjonskapsler.

Vi bruker informasjonskapsler til følgende formål:

(A) (autentisering - vi bruker informasjonskapsler for å identifisere deg når du besøker nettstedet vårt og når du navigerer på nettstedet vårt);

(B) (status - vi bruker informasjonskapsler (for å hjelpe oss med å finne ut om du er logget inn på nettstedet vårt);

(C) (personalisering - vi bruker informasjonskapsler (for å lagre informasjon om dine preferanser og for å personalisere nettstedet for deg);

(D) (sikkerhet - vi bruker informasjonskapsler (som et element i sikkerhetstiltakene som brukes for å beskytte brukerkontoer, inkludert forhindring av uredelig bruk av påloggingsinformasjon, og for å beskytte nettstedet og tjenestene våre generelt);

(E) (annonsering - vi bruker informasjonskapsler (for å hjelpe oss med å vise annonser som vil være relevante for deg); og

(F) (analyse - vi bruker informasjonskapsler (for å hjelpe oss med å analysere bruken og ytelsen til nettstedet og tjenestene våre);

Vi bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettstedet vårt.

Google Analytics samler informasjon om bruk av nettsteder ved hjelp av informasjonskapsler. Informasjonen samlet om vår hjemmeside brukes til å lage rapporter om bruken av nettstedet vårt. Googles personvernregler er tilgjengelige på: https://www.google.com/policies/privacy/

De fleste nettlesere lar deg nekte å godta informasjonskapsler og slette informasjonskapsler. Metodene for å gjøre dette varierer fra nettleser til nettleser, og fra versjon til versjon. Du kan imidlertid få oppdatert informasjon om blokkering og sletting av informasjonskapsler via disse koblingene:

(a) https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=no(Chrome);

(b) https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences (Firefox);

(c) http://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/(Opera);

(d) https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);

(e) https://support.apple.com/kb/PH21411 (Safari); og

(f) https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy (Edge).

Vær oppmerksom på at blokkering av informasjonskapsler kan ha en negativ innvirkning på funksjonene til mange nettsteder, inkludert nettstedet vårt. Noen funksjoner på nettstedet kan slutte å være tilgjengelig for deg.

E-post adresse

Vi kan samle inn e-postadressen din, men bare hvis du frivillig oppgir den til oss. Dette kan for eksempel forekomme hvis du registrerer deg for å motta et nyhetsbrev på e-post, eller legger inn en kampanje. Vi bruker e-postadressen din til de formålene du ga den til oss, og også fra tid til annen for å sende deg e-postmeldinger angående nettstedet eller andre produkter eller tjenester som vi mener kan være av interesse for deg. Du kan velge bort slik e-postkommunikasjon når som helst ved å klikke på & ldquo; avmelde & rdquo; -knappen i e-posten.)

Vi vil ikke dele din e-postadresse med noen tredjepart.

(Valg 1) (Hvis du er bosatt i et land i Det europeiske økonomiske området (EØS), ønsker vi ikke å motta e-postadressen din, og vil slette den du har oppgitt den ved en feil). (Alternativ 2) (Hvis du er bosatt i et land i Det europeiske økonomiske området (EØS)), kan du se delen nedenfor med tittelen & ldquo; Ytterligere rettigheter for EØS-beboere. & Rdquo;)

Registrering eller kontodata

Vi kan samle inn annen informasjon fra deg når du registrerer deg på nettstedet vårt for å bruke forskjellige funksjoner. Slik informasjon kan inkludere ditt navn, bursdag, postnummer, skjermnavn og passord (hvis relevant). Når du bruker nettstedet, kan vi samle inn andre data som du gir frivillig (for eksempel kommentarer du legger ut).

Vi kan også samle informasjon om deg gjennom andre metoder, inkludert forskningsundersøkelser, sosiale medier-plattformer, bekreftelsestjenester, datatjenester og offentlige kilder. Vi kan kombinere disse dataene med registreringsdataene dine for å opprettholde en grundigere profil.

Vi kan bruke tredjeparter for å tilby funksjonaliteten slik at du kan registrere deg for nettstedet, i så fall vil tredjeparten også ha tilgang til informasjonen din. Ellers vil vi ikke gi personlig identifiserende informasjon om deg til tredjepart, med mindre det kreves av loven.

Vi kan bruke din personlig identifiserende informasjon for en rekke av våre interne forretningsformål, for eksempel å skape en bedre brukeropplevelse for nettstedet, diagnostisere og feilsøke funksjonsfeil på nettstedet, bedre forstå hvordan nettstedet brukes og komme med personlige anbefalinger til deg .

Hvis du er bosatt i et land i Det europeiske økonomiske området (EØS), kan du se delen nedenfor med tittelen & ldquo; Ytterligere rettigheter for EØS-beboere. & Rdquo;

Transaksjonsdata

(Vi kan behandle informasjon knyttet til transaksjoner, inkludert kjøp av varer og tjenester, som du inngår med oss ​​og / eller gjennom nettstedet vårt) (& ldquo; Transaksjonsdata & Ldquo;). Transaksjonsdataene kan inkludere kontaktinformasjonen din, kortinformasjonen og transaksjonsdetaljene. Transaksjonsdataene kan behandles med det formål å levere de kjøpte varene og tjenestene og føre korrekt oversikt over disse transaksjonene. (Betalingsbehandling på nettstedet vårt blir håndtert av våre leverandører av betalingstjenester, (identifiser PSPer). Vi vil dele transaksjonsdata med våre leverandører av betalingstjenester bare i den grad det er nødvendig for å behandle betalingene dine, tilbakebetale slike betalinger og håndtere klager og spørsmål angående slike betalinger og refusjoner. Du kan finne informasjon om betalingstjenesteleverandørenes personvernregler og praksis på (URL))

Ytterligere rettigheter for innbyggere i EØS (European Economic Area)

Hvis du er bosatt i et land i EØS, har du blant annet rettighetene til:

(i) få tilgang til dine personlige data

(ii) sikre nøyaktigheten av dine personopplysninger

(iii) retten til å slette dine personlige data

(iv) retten til å begrense videre behandling av dine personopplysninger, og

(v) retten til å klage til en tilsynsmyndighet i hjemlandet ditt i tilfelle data misbrukes

hva er sriracha -erstatning

Hvis du mener at vår behandling av din personlige informasjon bryter lover om databeskyttelse, har du en lovlig rett til å inngi en klage til en tilsynsmyndighet som er ansvarlig for databeskyttelse. Du kan gjøre det i EUs hjemland hvor du bor, ditt arbeidssted eller stedet for den påståtte overtredelsen.

Du kan utøve noen av dine rettigheter i forhold til dine personopplysninger ved skriftlig varsel til oss adressert til følgende: e-post mike@chilipeppermadness.com for mer informasjon om dette.

Salg av virksomhet eller eiendeler

I tilfelle nettstedet eller vesentlig alle eiendelene blir solgt eller avhendet som en fortsatt drift, enten ved fusjon, salg av eiendeler eller på annen måte, eller i tilfelle insolvens, konkurs eller mottak, vil informasjonen vi har samlet om Du kan være en av eiendelene som er solgt eller fusjonert i forbindelse med den transaksjonen.

Informasjon om barn

Vi mener det er viktig å gi ekstra beskyttelse for barn på nettet. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å bruke tid på nettet med barna sine for å observere, delta i og / eller overvåke og veilede deres online aktivitet.

Dette nettstedet samler ikke bevisst opp personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis en forelder eller foresatt mener at dette nettstedet har i sin database den personlig identifiserbare informasjonen til et barn under 13 år, vennligst kontakt oss umiddelbart ( ved å bruke kontakten i første ledd), og vi vil gjøre vårt beste for å raskt fjerne slik informasjon fra våre poster.

Deltakelse i tilknyttet program

Dette nettstedet kan delta i tilknyttet markedsføring, noe som gjøres ved å legge inn sporingslenker på nettstedet. Hvis du klikker på en kobling for et tilknyttet partnerskap, vil en cookie bli plassert i nettleseren din for å spore eventuelle salg med tanke på provisjoner.

Chili Pepper Madness er deltaker i Amazon Services LLC Associates-programmet, et tilknyttet annonseringsprogram designet for å gi et middel for nettsteder å tjene annonseringsavgift ved å annonsere og lenke til Amazon.com. Som Amazon Associate tjener nettstedet på kvalifiserte kjøp. Som en del av dette Amazon Associates-programmet vil nettstedet legge ut tilpassede lenker, levert av Amazon, for å spore henvisningene til nettstedet deres. Dette programmet bruker cookies for å spore besøk med det formål å tildele provisjon på dette salget.

Hvis du er under 16 år

Vennligst få foreldrene dine tillatelse før du oppgir personlig informasjon om Chili Pepper Madness. Vi er opptatt av ditt privatliv like mye som voksne.

Når vi kan overføre dine personopplysninger

Vi vil ikke overføre dine personopplysninger med mindre vi er underlagt en juridisk forpliktelse til det.

Hvis du ønsker å bli fjernet fra våre data

Når som helst kan du be om at vi fjerner informasjonen fra systemene våre. Ta kontakt med mike@chilipeppermadness.com med dine krav, og vi vil gjøre det innen en måned.

Det samme gjelder hvilken informasjon vi har om deg og kan identifiseres som om deg.

Del Tweet Pin E-post Yum 0 Andeler